Casca Shark carbon
Shark Race-R PRO Carbon. Sau ce au în comun carbonul și bambusul
06/03/2013
KTM X-Bow GT
Cu ce se ocupă KTM când nu face motociclete
07/03/2013

Yamaha scoate scutere de austeritate

yamaha neos easy

Speriați de criza economică, cei de la Yamaha au lansat o nouă gamă de scutere. Neo’s Easy vrea să fie un mijloc de locomoție ieftin, cool și tineresc.

Neo’s Easy este simplu. Prea simplu pentru anul 2013. Este fratele mai mic și mai sărac al popularului Neo’s. Yamaha insistă pe prețul mic și spune că are roți de oțel, frâne pe tambur, instrumente de bord analogice și kick-starter. Așadar, pentru a scoate un preț mic, Yamaha se întoarce în evul mediu al transportului pe două roți. Nu spunem că motorul de 50 cc cu două viteze este un monstru care trebuie oprit cu frâne Brembo, dar de ani buni, până și bicicletele au frână pe disc.

Neo’s easy are o singură oglindă, pe partea stângă, care îți va fi utilă dacă vrei să depășești cele câteva căruțe care au mai rămas pe drumurile din România. Pentru dreapta spate, trebuie să întorci, elegant, capul.

În rest, mai are roți de 12 inch, loc de depozitare sub șa și la picioare, un far dublu, ghidon, elemente din plastic, tobă de eșapament, vitezometru, iar dacă rămâi fără benzină, se aprinde un bec. Adică nimic. Dar, cel puțin, nu e urât.

Neo’s Easy va costa aproximativ 1.700 de euro. Deci, puțin mai mult ca un Honda Metropolitan – 1.500 de euro, care oferă aceleași dotări, dar care are două oglinzi.

Pentru mai multe informații din lumea moto, te așteptăm pe pagina noastră de Facebook.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.