Motocross la București. Ultimele două etape Motocross Cup, în octombrie
24/09/2013
Zvon. Yamaha ar putea lansa o sportivă în trei cilindri
24/09/2013

Suzuki a lansat două scutere noi: Burgman125 și Burgman 200

Suzuki a lansat două versiuni noi ale scuterelor de capacitate mică din familia Burgman: unul de 125 cc și altul de 200 cc.

Scuterele au fost prezentate odată cu aventurierul Suzuki V-Strom, la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Noile Suzuki Burgman, fabricate în Tailanda, sunt propulsate de un monocilindru răcit cu lichid și au o transmisie variabilă, întâlnită și la modelele precedente. La capitolul noutăți menționăm șasiul, dar și suspensia spate reglabilă.

Noutăți avem și la capitolul design. Noile versiuni au far dublu, care ne duc cu gândul la Suzuki Burgman 650. Parbrizul este mai înalt, dar șaua are aceeași înălțime.

Panoul de bord a fost, de asemenea, revizuit. Noile Suzuki Burgman au un LCD care indică, printre altele, ora, combustibilul rămas în rezervor și consumul de carburant. Discurile de frână de pe față au fost înlocuite (240 mm în loc de 220 mm) și, dacă tot am vorbit despre frâne, vom avea ABS marca Nissin.

Printre opțiuni se mai numără o priză de 12 volți și un spațiu de depozitare de 4l sub șa care, potrivit celor de la Suzuki, poate înghiți două căști integrale. Asta, alături de două spații de depozitare mai mici aflate în carenaj.

Rezervorul are 10.5 litri, iar ca masă la sol, Suzuki Burgman 200 cântărește 163 kg, iar Burgman 125 – 161 kg.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.