Cu Babetta în jurul lumii
12/08/2014
Cea mai deșteaptă cască din lume a intrat în producție. Costă 1.500$
14/08/2014

Sport-touring Yamaha în trei cilindri. Primele schițe

Yamaha e pe cale să lanseze o nouă motocicletă, derivată din MT-09. Va fi un fel de sport-touring și ne putem da seama cum arată din imaginile depuse pentru înregistrarea modelului.

Din desenele prezentate de Yamaha reiese faptul că această motocicletă se va bate cu modele ca Triumph Tiger Sport sau Kawasaki Versys 1000, având acea poziție inspirată de motocicletele adventure, dar setări de stradă.

Noul sport-touring Yamaha, al cărui nume încă nu-l cunoaștem, păstrează motorul, cadrul, bascula și suspensiile de pe MT-09. Vine, în schimb, cu poziție touring, dată de ghidonul ridicat și de șaua înaltă, mai lungă și cu spațiu pentu bagaje. De asemenea, motocicleta este dotată cu hand-guarduri.

yamaha sport touring (4)

Din schițe reiese că și rezervorul va fi mai mare, iar pilotul va fi protejat, la drum lung, de un parbriz. Tot în aceste desene se vede că noua motocicletă Yamaha va avea un panou de bord mai mare, care să ofere mai multe informații, poate chiar și un GPS. În plus, va avea cric central, lucru absolut necesar la o motocicletă din această clasă.

Nu știm, cu siguranță, când va fi lansată, dar este foarte posibil s-o vedem la saloanele din toamnă: Intermot sau EICMA.

yamaha sport touring (6) yamaha sport touring (5) yamaha sport touring (3) yamaha sport touring (1) yamaha sport touring (2)Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.