Frânarea de urgență. Față vs. Spate vs. Combinat | Experiment VIDEO
29/08/2016
Honda City Adventure – noi detalii despre scuterul de teren
05/09/2016

MV Agusta F4Z – superbike custom de serie

Cu o săptămână mai devreme decât era stabilit, MV Agusta a arătat primele fotografii oficiale cu F4Z. Carenele desenate de Zagato îmbracă tehnica de superbike a lui F4.

După două filmulețe teaser din care nu puteam distinge mare lucru, cei de la MV Agusta au arătat pe Twiter primele imagini statice cu noua F4Z. Prezentarea oficială, din care vom afla mai multe despre motocicletă, va avea loc pe data de 4 septembrie.

F4Z este rodul colaborării dintre MV Agusta și firma de design Zagato din Milano, cunoscută în special datorită unor modele de mașini devenite celebre. Maserati, Lamborghini sau Aston Martin au purtat pe caroserie semnătura Zagato. Acum este rândul unei motociclete.

Autodesk VRED Design 2016

Cu siguranță, aspectul lui F4Z va polariza lumea motocicliștilor. Unii vor vedea futuristul carenaj ca pe ceva inedit, deschizător de noi dimensiuni în industria moto, în timp ce altora s-ar putea să nu le placă. Oricum, e un semn de mare curaj al celor de la MV Agusta, care au încredințat emblematicul superbike F4 lui Zagato pentru acest custom.

F4 e motocicleta care a însemnat, în 1998, redresarea milanezilor de la MV Agusta. A fost creată de Massimo Tamburini, același designer căruia îi datorăm și existența uneia din cele mai frumoase motociclete făcute vreodată, Ducati 916. Datele tehnice complete vor fi comunicate săptămâna viitoare.

Autodesk VRED Design 2016Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.