Colindul motocicliștilor, în stilul Free Riders VIDEO
24/12/2013
Yamaha se apucă de mașini
26/12/2013

Propunerea lui Mistode pentru organizarea Campionatului Național de Viteză

Ionuț Mistode, organizatorul Dunlop Romanian Superbike, a propus oficial Federației să organizeze șase etape care să constituie Campionatul Național de Viteză.

Propunerea vine după mai multe discuții privind fuziunea celor două competiții – Dunlop Romanian Superbike (privată) și Campionatul Național de Viteză. Mistode se angajează să organizeze șase etape pentru clasele Superbike și Supersport, pe circuite omologate din apropierea țării (noi n-avem circuite). Mistode mai spune că se angajează să promoveze competiția și să ofere premii de minim 3.000 de euro.

Cere, în schimb, menținerea Dunlop Romanian Superbike în titulatură (condiție a sponsorizării din partea celor de la Dunlop) și un contract pe minimum trei ani.

Citește și:

Gala Dunlop Romanian Superbike. Ca-ntre prieteni
Dunlop Romanian Superbike. Alternativa
Cătălin Cazacu. Pilotul din spatele tabloidului

Scrisoarea vine după mai multe dezbateri privind fuziunea celor două competiții. În timp ce unii piloți consideră că s-ar crea o competiție cu adevărat puternică, cei mai mulți nu-i au la suflet pe șefii Federației Române de Motociclism și-i acuză că nu fac nimic pentru motociclismul românesc. De altfel, a existat și un sondaj la noi pe site, unde părerile sunt împărțite. Rezultatul, aici.

Mai jos, scrisoarea Firemotorsport:

scrisoare

Foto: Ionuț Mistode (stânga) și Cătălin Cazacu, la Gala Dunlop Romanian SuperbikeCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.