VIDEO Un tâlhar, împușcat după ce fură o motocicletă
15/10/2013
Peste 50 de sportivi, sâmbătă, la Motocross Cup
15/10/2013

Cătălin Cazacu este noul campion Dunlop Romanian Superbike

Weekend-ul trecut, Cătălin Cazacu a câștigat etapa de la Pannonia Ring din cadrul competiției private Dunlop Romanian Superbike. Astfel, Ionuț Mistode a fost detronat pentru prima oară în această competiție. 

„Mă bucur foarte mult că, în doar al doilea an de când am trecut de la clasa de 600 la cea de 1000, am reuşit să câştig titlul – şi la o diferenţă considerabilă de puncte. Astăzi mi-am dorit mult să închei cursa pe primul loc, deşi echipa mea îmi ceruse să merg fără să forţez, pentru că locul 10 ne era de ajuns ca să obţinem titlul. Am considerat că am ceva de confirmat şi trebuie să demonstrez că sunt în formă. A fost un an greu, cu multe probleme, dar sunt fericit că am ajuns aici şi mi-am dorit o victorie deplină!” a declarat Cătălin Cazacu.

Cosmin Costescu a câștigat la clasa Supersport, fiind la egalitate de puncte cu Petre Pop, dar cu un avantaj minim în departajarea făcută pe baza celor mai bune clasări în grilele de start ale sezonului 2013. Marele perdant al clasei Supersport, Alexandru Burac a fost nevoit să abandoneze din cauza defectării ambreiajului și să piardă șefia clasamentului pe care o avea cu o etapă înainte de finalul campionatului.

În clasamentul internațional al clasei Superbike, Catalin Cazacu ocupă prima poziție, urmat de Ionut Mistode ( BGS Motorsport), Gal Barda (SBK team Israel), Dan Trock (SBK team Israel), Stefan Popescu ( BGS Motorsport), Zoltan Zsigmond (Team33Cluj), Iulian Soros (AMCKART Bucuresti), Daniel Vargolici (AMCKART Bucuresti), Vladislav Dimitrov (Bulgaria).

Clasament Dunlop RoSBK:

1. Cătălin Cazacu – 135
2. Ionuț Mistode – 110
3. Ștefan Popescu – 66
4. Zoltan Zsigmond – 63
5. Iulian Soros – 63
6. Daniel Vargolici – 61
7. George Negrea – 47
8. Razvan Filipeanu – 46
9. Andrei Enescu – 45
10. Eduard Alexandrescu – 34
11. Andrei Novăceanu – 27
12. Ionel Pascota – 25
13. Marian Zaharia – 18
14. Vlad Marin – 6
15. Laurențiu Mocanu – 6

Foto: Sabin MalisevschiCosmin Voicu
Cosmin Voicu
Îmi plac motocicletele de când eram mic și mă uitam împreună cu tatăl meu la MotoGP și la WSBK. Îmi aduc aminte de cursele cu Doohan și mai târziu de Rossi când alerga la 125 și la 250. Și de Fogarty și Haga la Superbike.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.