Yamaha R1și R1M, dezlănțuite. VIDEO
04/11/2014
De ce NU-MI PLACE Kawasaki Ninja H2
05/11/2014

Husqvarna 701 Supermoto. Motor de KTM, culori Husqvarna

Husqvarna a prezentat, la EICMA, trei modele de stradă. Iar unul dintre ele este deja-anticipatul 701 Supermoto, care pare tot un KTM, dar vopsit în alte culori. 

Se pare că nici acest model nu iese prea tare de sub umbrela KTM. Deși culorile sunt altele și poartă numele Husqvarna, componentele sunt portocalii.

Nu avem foarte multe detalii, dar știm că motorul provine de la KTM 690 Supermoto. Este un monocilindru ce dezvoltă 67 de cai putere, ce ar trebui să fie extrem de distractivi având de-a face cu o masă de doar 145 de kg.

husqvarna 701 supermoto (7)

Noua Husqvarna are accelerație ride-by-wire, un sistem electronic de management al motorului, „cele mai avansate“ suspensii WP, ABS Supermoto dedicat și un ambreiaj care-ar trebui să-ți asigure distracția la wheelie, stoppie, drift-uri și alte asemenea… Noul model Husqvarna va ajunge în showroom-uri în această toamnă, se arată în comunicatul transmis către presă.

Citește și:

Kawasaki Ninja H2. Fiara a fost îmblânzită

BMW F800R. Mai puternic, mai arătos

KTM 1050 Adventure. Aventurier mare ce poate fi limitat pentru A2

Pe lângă 701 Supermoto, Husqvarna a mai prezentat alte două motociclete de stradă. Două concepte, de această dată, ce ar urma să intre în producție peste aproximativ doi ani. Dar pentru ele am dedicat un articol special.

husqvarna 701 supermoto (2) husqvarna 701 supermoto (3) husqvarna 701 supermoto (4) husqvarna 701 supermoto (5) husqvarna 701 supermoto (6) husqvarna 701 supermoto (8) husqvarna 701 supermoto (9)Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

2 Comments

  1. Adrian Pana spune:

    astea-s culori de Husaberg. Husqvarna cu culori de Husaberg. Numai niste indieni puteau sa faca asa ceva. Sigur or sa rupa la vanzari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.