Yamaha MT-09 Tracer ABS – Tricilindru pentru touring. Fotografii și date tehnice
04/11/2014
Triumph Tiger 800 – Bear Grylls, patru versiuni, date tehnice și fotografii
04/11/2014

Honda RC213V-S: motocicleta lui Marc Marquez cu far, oglinzi și semnalizatoare

Un alt prototip prezentat la Milano astăzi este Honda RC213V-S. Dezvoltată de Honda Racing Corporation (HRC) și compania mamă Honda, modelul este o versiune ce va fi omologată pentru stradă a prototipului MotoGP.

La standul Honda sunt prezente două modele, una din ele având culorile drapelului japonez cu care se dorește celebrarea centenarului EICMA și alta având carenajul din fibră de carbon.

Citește și: Noua Honda Africa Twin. Primele fotografii

Kawasaki Ninja H2. „Arma mortală“ a fost îmblânzită“

BMW S1000XR. Rival pentru Multistrada

Mai multe date referitoare la putere, greutate, preț sau data de la care va putea fi cumpărată, cei de la Honda nu au oferit deocamdată. Cert este că avem de-a face cu un “miar” cu 4 cilindri în V, care se va produce în paralel sau poate chiar va înlocui CBR 1000 RR. Oricum, va fi cu siguranță o motocicletă rafinată, radicală și exclusivistă.

Honda RC213V-SHonda RC213V-S Prototype (2)Honda RC213V-S Prototype (4)Honda RC213V-S Prototype (5)Honda RC213V-S Prototype

 

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.