BMW S 1000 XR. Rival pentru Multistrada. Primele date și fotografii
04/11/2014
Kawasaki Ninja H2. „Arma mortală“ a fost îmblânzită. Primele detalii și fotografii
04/11/2014

Noua Honda Africa Twin. Galerie foto

Revenirea legendarei Africa Twin nu era doar un zvon. Dar există și o veste proastă: deocamdată a fost prezentat doar prototipul, ce poartă numele „True Adventure“.

Honda a prezentat, în sfârșit, o nouă motocicletă adventure, care să continue povestea scrisă de Africa Twin. Deocamdată avem doar un prototip, care se numește „True Adventure“. Motocicleta este inspirată din modelele de Dakar și indică viitoarea direcție Honda în segmentul adventure. Își propune să livreze performanțe foarte bune în off-road. Asta am extras din comunicatul emis de Honda.

honda africa twin 2015 (2)

Honda n-a vrut să dea niciun detaliu, iar motocicleta a fost prezentată cu o tonă de noroi pe ea și în culori de camuflaj. Totuși, observăm motorul, ce pare să fie un bicilindru de mare capacitate, roata-față de 21 de inch, cele două discuri de frână și furca întoarsă. Dacă va intra așa în producția de serie, ar putea fi o adevărată mașinărie de offroad.

Vezi și alte motociclete prezentate la EICMA

honda africa twin 2015 (1) honda africa twin 2015 (3) honda africa twin 2015 (4) honda africa twin 2015 (5)Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

2 Comments

  1. […] deât ne-am fi așteptat. Chiar dacă la EICMA a fost prezentat doar un prototip plin de noroi (vezi fotografiile), Honda a dat deja drumul unei campanii media ce pregătește lansarea noului […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.