VIDEO Motocicleta care nu vrea să cadă
28/11/2013
Domo vinde motociclete Harley-Davidson de Black Friday
29/11/2013

Black Friday. Geci moto la reducere

Mai jos, trei geci moto cu o reducere mai puțin bombastică decât cea afișată, dar cu un preț corect, de final de sezon.

Alpinestars Tech 1-R

Este făcută din piele premium de 1.3 mm cu perforații pentru ventilație pe timp de vară. Protecțiil umerilor sunt derivate de la echipamentele Alpinestars Racing și are „aspect MotoGP“, datorită cocoașei. Pe lateral, are porțiuni elastice pentru a se mula perfect pe corp. Alpinestars Tech 1-R are ajustare în talie cu d-ring, iar protecțiile de la coate sunt certificate Alpinestars-Tech-1R-RGP. Poate fi conectată, printr-un fermoar, de pantaloni.

O găsiți la 349 de euro (redusă de la 599), aici. Reducerea anunțată este de 42%. Nu știm exact cât este reducerea reală, dar prețul este unul corect. În cele mai multe locuri o găsești pentru mai mulți bani sau fără livrare în România. Majoritatea review-urilor de pe internet sunt pozitive. Oricum, cu tot cu reducere, costă o căruță de bani, dar este un produs de premium, de înaltă calitate. Astfel, dacă ai buget pentru așa ceva, merită să-ți faci un cadou.

Alternativa ieftină – Macna Meteor & Violet

Macna Meteor este o geacă din material textil, fabricată din Codura și Dynax. Codura este un material foarte rezistent, folosit de majoritatea producătorilor la gecile pentru vreme rece. Dynax, de asemenea, are un punct de topire înalt, rezistență la abraziune și oferă protecție. Materialul este folosit și de branduri mai scumpe, precum Revit.

Macna Meteor are membrană Raintex ce ar trebui să fie impermeabilă și strat thermo detașabil. Vine cu protecții la mâini și la spate, are elemente reflectorizante și diverse sisteme de ajustare. O găsești cu 110 de euro (redusă de la 219). Astfel, reducerea anunțată ar fi de 50%. Spre deosebire de geaca de mai sus, reducerea reală nu este atât de mare și se face de la un preț supraevaluat, având în vedere că pe eBay se găsește și la 120 de euro. Totuși, luând în considerare transportul (25 de euro – eBay, 8 euro –FcMoto), faceți o economie față de eBay de 120 de lei.

O altă geacă moto de băgat în seamă este Macna Violet, concepută pentru fete. Are în compoziție materiale precum R-Tech, C-Touch și Dynax. Este construită din trei straturi, iar cel pentru ploaie (Raintex) este detașabil. Mai are o membrană și o căptușeală thermo. Macna Violet are ventilații în zona pieptului și spatelui și protecții cu standard CE la umeri, coate și coloană. O găsiți cu 100 de euro (redusă de la 249), aici. Și aici reducerea de -60% este umflată, având în vedere că pe eBay găsești astfel de modele la prețuri doar cu câțiva euro mai sus, însă la fel ca-n cazul precedent, este mai greu cu livrarea.

Citește și:

Cizme moto la reducere

Trei combinezoane sub 500 de euro  

Cizme touring. Cele mai bune sub 200 de euro

Macna nu este tocmai cel mai cunoscut producător de echipamente moto. Este mai cunoscut pe piața americană și fabrică mănuși, geci și pantaloni moto. La gecile de bărbați, produsele de pe site-ul oficial sunt intre 135$ și 400$. Produsele de mai sus nu se regăsesc în colecția de pe site-ul oficial. De obicei, produsele Macna au recenzii bune pe internet. Totuși, am găsit și oameni care s-au plâns de calitatea fermoarului și a elementelor de prindere, în general, dar părerea pozitivă este bună.1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.