Black Friday echipamente moto. Trei combinezoane sub 500 de euro
22/11/2013
VIDEO Cum recunoști șoferul român
22/11/2013

Black Friday. Cizme moto cu peste 40% reducere

Scot 25o MX, Scott 450 MX sau XPD XP7 sunt câteva dintre produsele pe care vi le puteți lua la reducere în aceste zile. 

Scot 250 MX este o variantă ieftină pentru practicanții de enduro și motocros. Proiectate în Italia, cizmele au un heat shield de piele, iar sistemele de strângere sunt complet ajustabile. Practic, sunt o variantă mai ieftină a cizmelor Scott 450. Potrivit unei recenzii, Scott 250 MX sunt mai mult decât ok pentru categoria lor de preț. O problemă ar fi că intră apa în ele foarte ușor, așadar nu te aștepta la niște cizme de top. Le găsești cu 130 de euro (reduse de la 219 – 41%), aici.

Scott-450-Stiefel-Aussen

Scott 450

Piloții mai pretențioși sau cu un buget mai bun pot merge pe Scott 450, varianta mai bună și mai scumpă a modelului prezentat mai sus. Carâmbul este mai îngust, astfel încât să poți schimba ușor, iar materialele folosite sunt de o calitate mai mare. Nu sunt nici acestea 100% waterproof, dar sunt destul de rezistente cât să poți lua câteva bălți la rând și sunt o afacere foarte bună la acest preț, potrivit unei recenzii făcute de digitaloffroad.com. Le găsești cu 170 de euro (reduse de la 329 – 48%), aici.

Citește și: Black Friday – Trei combinezoane sub 500 de euro. Magazinele care au anunțat reduceri în România

Cizme touring. Cele mai bune sub 200 de euro

Cât pentru cei care preferă asfaltul și vor să se dea ceva mai tare o variantă bună la reducere ar fi XPD XP7. Materialul extern este lorica (ce imită pielea), sunt ventilate în zona călcâiului, iar structura și inserțiile din poliuretan ar ajuta la absorbția șocurilor, potrivit producătorului. Sistemul velcro este dublu, potrivit specificațiilor, iar sliderul este din oțel inoxidabil. „Fișa tehnică“ mai indică și că XPD XP7 au o căptușeală ce permite dispersia transpirației. Tocul este pe diagonală iar talpa este făcută din cauciuc, ca să nu derapezi. Le găsești la 169 de euro, reduse de la 299 (43%), aici.

Cizmele pot fi comandate și în România și, potrivi condițiilor magazinului, pot fi returnate. Antenție la alegerea mărimii.1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.