Valentino Rossi aleargă în Monza Rally Show VIDEO
22/11/2013
Black Friday. Cizme moto cu peste 40% reducere
22/11/2013

Black Friday echipamente moto. Trei combinezoane sub 500 de euro

Black Friday se manifestă și-n zona echipamentelor moto. Atât magazinele online, cât și cele convenționale, din străinătate și din România, vin cu reduceri speciale.

Astfel de reduceri întâlnim, ca de obicei, la FC Moto.de, unde Black Friday e mai tot timpul. Ultima ofertă a nemților este pentru combinezoanele moto. Avem trei variante de combinezoane sub 500 de euro.

revit bullitRevit Bullit

Revit Bullit este un combinezon moto dintr-o singură piesă, construit din piele și elemente din kevlar. Protecțiile din zona genunchiului sunt ajustabile, iar pielea de vacă Monaco Performance este perforată ca să asigure circulația aerului.

 

Alpinestars Carver – costum dintr-o bucată

Alpinestars Carver este un costum de piele și secțiuni de aramid – fibre sintetice – care asigură confort și flexibilitate, iar protecțiile sunt race-ready. Pielea are o grosime de 1.3 mm, este confortabilă și rezistă la abraziuni, zic cei de la Alpinestars. Este ranforsată cu aramidă în zona abdonemnului, brațelor, spatelui și la genunchi. Costumul celor de la Alpinestars mai are și perforații pentru zilele calde, dar și ventilație în cocoașă. Protecțiile au certificate GP și pot fi înlocuite, iar căptușala se poate da jos și poate fi spălată separat. Costumul costă 489 euro, iar reducerea este de 30%. Îl găsești aici.

Alpinestars Carver – două piese

O altă variantă de luat în calcul este costumul Alpinestars cu două piese. Practic, are cam aceleași caracteristici, dar este construit din două bucăți. Asta înseamnă că poți purta doar geaca dacă ieși să iei pâine și nu vrei să te confunde lumea cu luptătorii Power Rangers. Costumul costă tot 489 euro, iar reducerea este de 30%. Îl găsești aici. alpinestars1

Combinezoanele de mai sus pot fi comandate în România și vor fi aduse prin curier. În caz că nu vi se potrivește, puteți returna produsul.

Blackfriday în România

Nu doar în online-ul din străinătate avem reduceri de Black Friday. Motocicete.com.ro a pornit o campanie de reduceri, la fel și cei de la Motorside. Deși nu au gândit ceva special pentru această zi, sezon de reduceri este și la United Motors.2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.