Transfăgărășan, în top 10 drumuri pentru motocicliști. În companie selectă
22/11/2013
Black Friday echipamente moto. Trei combinezoane sub 500 de euro
22/11/2013

Valentino Rossi aleargă în Monza Rally Show VIDEO

Valentino Rossi ia vineri startul în Monza Rally Show. Și nu este singurul star pe două roți care participă la raliu.

Când nu urcă pe Yamaha M1 pentru MotoGP, Valentino Rossi își ocupă timpul cu întrecerile pe patru roți. Doctorul revine și anul acesta la Monza Rally Show, unde aleargă cu o Ford Fiesta WRC de 1.6 cc.

Primele super-speciale au loc astăzi – Autodromo 1 și Curva Sud. Cursele țin până duminică, moment în care se va anunța câștigătorul și va avea loc ceremonia de premiere. Pe lângă raliul propriu-zis, întrecerea de la Monza are și un Masters Show, unde piloții concurează pe binecunoscutul circuit italian. Cursa Masters Show are îi este dedicată lui Marco Simoncelli.

Mai jos, un clip cu Valentino Rossi înainte de cursă:

Un alt star pe două roți care va lua startul la Monza Rally Show este Tony Cairoli, care a câștigat de șapte ori titlul mondial în motocross. Cairolli va merge cu un Citroen DS3 WRC 1.6.

Rinaldo Capello, specialist în cursele de anduranță și câștigător de cinci ori al raliului este, probabil, cel mai mare adversar al lui Valentino Rossi.

Raliul Monza are o istorie de peste 30 de ani, debutând în 1978. Ultima victorie a lui Valentino Rossi la Monza a fost în ediția de anul trecut. În 2012 s-au mai aliniat la start, printre alții, Andrea Dovizioso (locul cinci), Jorge Lorenzo (locul 10) și Loris Capirossi. Ediția 2011 a fost câștigată de Sebastien Loeb, iar Rossi s-a clasat pe locul al doilea.

valentino rossi3

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.