Honda în blugi: CB 1100 BadSeeds în ediție Lee
03/03/2015
Ninja H2R e doar începutul. Kawasaki are în plan mai multe motociclete supra-alimetate
04/03/2015

AGV lansează viziera LCD. Soare, noapte, aceeași vizieră

O vizieră care să fie bună atât în toiul zilei, cât și noaptea. E ceva ce și-ar dori orice motociclist. Iar producătorii de căști moto încep să găsească soluții.

AGV este al doilea producător renumit, după Bell, care vine cu o variantă. Este vorba despre o vizieră ce se bazează pe tehnologia LCD și, prin apăsarea unui buton poate deveni când fumurie, când clară. În plus, va funcționa și ca scut anti-aburire. Viziera va putea fi montată pe modele precum Pista, Corsa și GT Veloce.

Potrivit italienilor, viziera trebuie încărcată prin USB, iar bateria ține 12 ore în modul „dark“ și 50 de ore în modul „clear“. Bateria se încarcă complet în două ore. Nu se știe nimic despre prețuri, deocamdată, dar cei de la asphalt&rubber spun că în Europa ar costa în jur de 200 de euro.

Nu este prima încercare de acest fel. În afară de Bell, tehnologia a mai fost folosită și de producători mai mici. De exemplu, există un fel de pinlock ce folosește această tehnologie și poate fi atașat oricărui tip de vizieră. Detalii. 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.