Magazin cu echipamente și accesorii moto din Otopeni – în vizită la BBmoto (P)
26/04/2021
Yamaha R7 – Ce este și cum trebuie s-o înțelegem
19/05/2021

Yamaha prezintă XSR 125 – A1 cu stil

Yamaha a lansat XSR 125, o motocicletă pentru categoria A1, cu temă de design inspirată de linia “Faster Sons”, ce a debutat cu XSR 900 și XSR 900. Motorul este același bicilindru ca la MT-125 și R125 și dezvoltă 11 kW/ 15 cp, maximul admis în categoria A1. 

Monocilindrul îndeplinește normele Euro 5 și are un sistem de acționare variabilă a supapelor care aduce suficient cuplu la turații reduse, dar și performanță la turații mai mari. 

Pe față avem o furcă întoarsă de 37 mm, iar cele două amortizoare de pe spate au un look clasic. Pe de altă parte, farul și stopurile sunt LED, iar display-ul este un LCD circular, așadar avem un echilibru între nou și clasic.

Yamaha XSR 125 e disponibilă în trei culori – Redline, Tech Black și Impact Yellow, fiecare păstrând tema de design XSR, cu dungi pe rezervor și sigle pe panourile laterale. Livrarile vor începe în prima săptămână din iunie 2021. Prețul pentru România nu a fost încă anunțat, dar este eligibil rabla. 

Accesorii originale

Yamaha a dezvoltat o gamă largă de accesorii originale – vor fi disponibile în două kituri, Racer și Urban, și pot fi comandate înainte de a ridica noua motocicletă. Elementele din kituri pot fi cumpărate și individual, iar pe lista de accesorii se mai află o evacuare Akrapovic, capac lateral pentru scutul de protecție, carena cafe racer. 

Te poți conecta la motocicletă prin aplicația MyRide și poți vedea acolo traseele parcurse și datele de telemetrie. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.