Pe Motoare recomandă Școala Moto Ami
15/06/2021
Triumph 850 Sport a fost la înălțime. La propriu și la figurat
08/07/2021

S-a lansat MotoAtlas Romania – cele mai frumoase trasee pe asfalt și off-road

Tocmai am răsfoit “MotoAtlas România”, un atlas rutier de peste 100 de pagini, rezistent la apă, care cuprinde o harta rutieră, scara 1 la 300 000, cu cele mai importante obiective turistice ale țării, toate parcurile și rezervațiile naturale, dar și trasee pitorești descoperite în 10 ani de explorari de către Călin Nucuță, autorul Carphatian 2 Wheels Guide. 

În total: 9352 de km de trasee asfaltate și 3696 km de off-road. 

“Scopul acestui atlas rutier este de a permite călătorilor să exploreze România într-un mod clasic, cu o hartă pe hârtie. Traseele propuse vă vor duce în locurile care reprezintă cel mai bine cultura, istoria și reperele naturale. Prin tipărirea acestui atlas, am vrut să aveți șansa de a descoperi părțile sălbatice și frumoase ale României, așa cum am făcut în anii în care am călătorit pentru a publica ghidurile Carpathian 2 Wheels”, spune autorul. 

In atlas există două categorii de trasee: pe asfalt și off-road ușor. Drumurile marcate cu verde sunt doar pe porțiuni asfaltate, în timp ce drumurile marcate cu portocaliu conțin și secțiuni fără asfalt. Din această ultimă categorie, avem doar drumuri ușor de urmat, pietruite, sau de pământ.

Poti comanda ghidul pe site-ul Carpathian 2 Wheels Guide.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.