BMW S1000RR – pregătire pentru MotoRC. Evacuare stock vs. Akrapovic
23/04/2021
Yamaha prezintă XSR 125 – A1 cu stil
14/05/2021

Magazin cu echipamente și accesorii moto din Otopeni – în vizită la BBmoto (P)

Dacă pleci din București spre munte, pe DN1, imediat ce treci de aeroport, vezi pe dreapta o casă mare, cu niște steaguri și cu un loc sigur unde poți să-ți lași motocicleta. E magazinul de echipamente și accesorii BBmoto. Iar după ce am trecut de sute de ori pe lângă el fără să intru, săptămâna trecută am găsit un răgaz și am trecut pragul. Singurul regret e că n-am intrat mai devreme.

Asta pentru că e un magazin mare, cu multe echipamente, de toate felurile, de la accesibil la premium, de la XS la 8XL, de la touring la enduro cu modele pentru dame, bărbați și copii. Imi amintește de magazinele moto din suburbiile orașelor din Austria. Iată, în filmul de mai jos, cum a fost prima noastră vizită la magazinul BBmoto.

Echipamente Moto de Stradă pentru categoriile Touring, Urban, Cafe Racer, Sport/Racing

După numărul de umerașe din filmul de mai sus, se vede clar că BBmoto pune accent pe partea de stoc (multe modele, multe mărimi) atât pe partea de căști, cât și la echipamente moto. Găsești îndeosebi produse de la entry level până la echipamente fabricate prin tehnologii  și inovații de ultima oră. Că tot am amintit de branduri, avem pe partea de touring: căsti Shoei, Shark, Jet Helmet și echipamente moto Bering, Richa, Sixgear, Shox, Speed Up, sau chiar și cizme Gaerne în stil adventure. 

“Am ales branduri de renume, care sunt pe piata de cateva zeci de ani, vrem sa fim siguri ca protectia clientilor vine pe primul loc cand isi aleg echipamentul si chiar le explicam indelungat de ce este important ca siguranta sa fie mai presus de aspect (le ajutam prin consultanta personalizata, chiar si timp de 3-4 ore, cu rabdare, pana isi gasesc echipamentul potrivit”, spun cei de la BBmoto. Există produse pentru cei care poarta marimi foarte mari – 7XL, 8XL, – nici nu știam că există așa ceva, dar și pentru cei care sunt mai scunzi și găsesc mai greu echipamente.

La perioada redactării acestui articol, pentru căștile Shoei Neotec II, cei de la BBmoto oferă posibilitatea unui test-drive de o oră. Este complet altceva să probezi o cască în magazin sau să o și testezi pe motocicletă. 

Pe lângă clasa adventure, o altă categorie devenită foarte populară în ultimii ani este cea a modelelor retro, inclusiv cafe-racer – R nineT, Bonneville, Yamaha XSR, Moto Guzzi – producătorii moto încearcă să aducă o parte din tradiție în motocicletele zilelor noastre, care arată clasic, dar se pilotează ca orice motocicletă din anul 2021. Astfel, găsești echipamente pentru cafe racer, cruiser, scrambler – casti AFX si echipamente Segura, o parte din gama Richa, Sendra Boots, dar și echipamente clasice, de stradă, de la Richa, Bering, jeansii Trilobite, ghete Bering & Gaerne. Astfel, echipamentele din gama retro și street au protecțiile așezate discret, grafica simplă, deci pot fi confundate foarte ușor cu hainele de stradă.

Echipamente Moto pentru categoriile Enduro & Motocross

Totodată, în magazinul BBmoto există și un colț enduro, foarte bine pus la punct, cu cizme Gaerne și echipamente Thor, Forcefield și Shox. Forcefield este unic pe piață datorită dezvoltării și producerii produselor de ultimă generație, inovatoare și de calitate superioară. Materialele care se deplasează, modelează, curg și urmăresc forma corpului sunt cheia confortului Forcefield. Combinația de textile performante, straturi tehnice de bază, cele mai recente – Kevlar®, tehnologii de fabricație la zi și Velcro®, rezultă o gamă de produse de performanță și înaltă calitate, pe care nici un alt brand nu a putut să oferă! În această zona enduro- motocross, BBmoto oferă și echipamente pentru copii. Și, în general, în toate categoriile de produse găsim echipamente special create pentru fete.

Îmbrăcăminte Outdoor Strindberg

Iar dacă urci la etaj, în stânga scărilor, vei vedea ceva diferit – o întreagă gamă de echipamente outdoor Strindberg. Echipamentele se fabrică la Toplița, și continuă o tradiție de familie începută în 1953. Găsești echipamente de schi, polare, echipamente de mers pe munte. Pentru mine, unul, o jachetă călduroasă de ski, pe sub geaca moto, e perfectă pentru vreme rece.

Noi am vizitat magazinul moto din Otopeni, dar există un magazin similar și în Gheorgheni, Harghita. Produsele pot fi comandate și prin intermediul magazinului online BBmoto.roCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.