Yamaha MT-09 Roland Sands – Un nou model “Yard Build”
10/11/2015
BMW C 650 GT. Prim-contact
11/11/2015

Yamaha MT-10, un naked cu motorul crossplane de pe R1?

Atenție, ni se pregătește ceva!  Yamaha va lansa un nou model stradal cu ocazia Salonului de la Milano. Deocamdată avem parte numai de un teaser.

Ce se știe cu siguranță este că noua motocicletă ce va fi prezentată luni, 16 noiembrie, face parte din familia “Dark Side of Japan”. Adică se va alătura modelelor din seria MT. Avem un monocilindru de 125, un bicilindru (MT-07), o motocicletă cu trei cilindri (MT-09), pasul firesc ar fi un naked de 1000 cmc.

Singura informație oficială pe care am putut-o obține este aceea că FZ1 nu se mai găsește de vânzare în catalogul Yamaha. Asta nu poate să însemne decât că va fi înlocuit cu un nou model. Nu ne rămâne decât să așteptăm debutul EICMA 2015 pentru mai multe detalii.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.