BMW are probleme cu noul R 1200 GS
25/02/2013
Cum sună noul motor Indian
25/02/2013

Yamaha lansează un nou cruiser

cruiser yamaha

O nouă stea la orizont, ne anunță cu mândrie Yamaha, care va lansa un nou cruiser din gama Star pe 9 martie la festivalul Daytona Bike Week din America.

Deocamdată nu știm să vă spunem prea multe pentru că cei de la Yamaha au fost zgârciți cu detaliile și au lansat doar un teaser pe YouTube din care nu se văd decât elemente din corpul motocicletei.

Totuși, din clip se vede suspensia dublă de pe spate, o șa pentru o persoană și o singură tobă de eșapament.

„Mai puțin înseamnă mai mult. Sau, în cazul ultimei motociclete Star, mult mai mult. Mai multă atitudine. Mai mult stil. Mai multă simplicitate. Mai multă distracție. Și performanțe mai mari decât a avut o astfel de motocicletă până acum. Ce este? Este o motocicletă nou-nouță al cărei timp în sfârșit a venit. Și va veni.. în doar câteva zile“, spun cei de la Yamaha despre noul model.

Jurnaliștii de la motorcycle.com cred că sloganul „less is more“ – „mai puțin înseamnă mai mult“ s-ar putea referi la capacitatea motorului. Cea mai mare parte dintre modelele Star au motoare mai mari de 1000 cc, în timp ce seria V Star oferă motoare mai mici – 942 cc, 649 cc și 249 cc. Jurnaliștii americani mai afirmă că ne-am putea aștepta la un motor în zona 800 cc, care să concureze cu Harley Davidson 883 cc Sportster sau cu Honda Shadow de 749 cc.

Mai jos, teaserul Yamaha.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. […] cruiser Yamha, a cărui lansare a fost anunțată de pemotoare.ro aici, se bazează pe sloganul „Less is more“ – „Mai puțin înseamnă mai mult“. Prin asta, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.