Ducati lansează nouă modele noi la EICMA
22/09/2015
BMW C 650 Sport și BMW C 650 GT – Noile maxiscutere cu tehnologie interesantă
24/09/2015

Yamaha a lansat aplicația “My Garage”

Fanii Yamaha își pot descărca și instala pe telefoane o aplicație lansată zilele acestea de firma niponă. Cu ajutorul ei îți creezi motocicleta așa cum ți-o dorești. Modelele puse la dispoziție sunt cele din familia “Sport Heritage”

Utilizatorii telefoanelor inteligente și al tabletelor cu sisteme de operare Android sau iOS se pot distra cu aplicația “My Garage”. Cu aceasta, ai acces la catalogul gamei Sport Heritage și își poți personaliza motocicleta pe care intenționezi să o cumperi. Modelele sunt vizibile în 3D.

Orice accesoriu din garaj poate fi montat pe motocicleta aleasă. Odată aleasă configurația finală, “salvezi” modelul. Iar de la modelul virtual la cel real, pasul se face atunci când ai fondurile necesare și te hotărăști să faci investiția. O interfață specifică trimite modelul ales unui concesionar care îți va pregăti motocicleta dorită.

Dacă ai creat un model care crezi că merită și aprecierea prietenilor, ai posibilitatea de a-l împărtăși pe rețelele sociale. Din păcate, lista accesoriilor este limitată la cele fabricate de Yamaha. Nu poți alege o evacuare sau un ghidon aftermarket de la altă firmă (ex.: Akrapovic, Rizoma) decât după ce ai motocicleta în garajul personal, nu în cel virtual.

Modelele existente în aplicație sunt:

XSR700
VMAX
VMAX Carbon
XJR1300
XJR1300 Racer
XV950R
XV950
XV950 Racer

 

 

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.