Almaty – highlife made in Kazahstan. 550 Khanate Ride
18/09/2015
Yamaha a lansat aplicația “My Garage”
23/09/2015

Ducati lansează nouă modele noi la EICMA

Italienii de la Ducati au pregătit pentru Salonul EICMA nouă modele noi printre care se numără și Ducati Monster 1200R.

Gama de motociclete Ducati se va îmbogații în 2016 cu nouă modele noi printre care și proaspătul lansat Ducati Monster 1200R se arată într-un comunicat de presă oficial. Motocicletele urmează să fie dezvăluite publicului în cadrul Salonului EICMA de la Milano din noiembrie.

ducati-factory-bologna-italy-production-line-16

CEO-ul Ducati, Claudio Domenicali, afirmă faptul că această campanie este fără urmă de îndoială cea mai puternică ofensivă a producătorului din Borgo Panigale din întreaga sa istorie. Mai mult, Domenicali menționează că două modele din cele nouă vor duce Ducati pe niște segmente de piață unde firma nu este prezentă în momentul de față. Noi speculăm că probabil este vorba și de un maxi scuter, deoarece au existat nenumărate zvonuri în trecut referitoare la acest subiect, iar o parte din producătorii moto au deja un astfel de model în gamă.

Campania de dezvoltare a celor de la Ducati vine și în urma unui an foarte prosper pentru italieni. Compania a înregistrat o creștere a vânzărilor în primele șase luni ale anului 2015 de 22%. Așadar, nu mai puțin de 32 600 de motociclete “desmodromice” au ajuns către clienți, iar italienii nu își doresc să se oprească aici. Targetul stabilit de Claudio Domenicali este ca Ducati să depășească pragul de 50 000 de unități vândute până la finalul anului. Se pare că preluarea de către Audi i-a pus la treabă pe inginerii italieni.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.