Dezbrăcate şi rele. Top 10 cele mai puternice motociclete naked
06/10/2014
Tăcerea berbecilor
07/10/2014

VIDEO Kawasaki Ninja H2R în acțiune. Cum arată 300 CP pe circuit

Kawasaki ne arată primele imagini cu „hyper-bike-ul“ H2R. Iar dacă e să ne luăm după ce vedem acolo, se pare că știe să meargă și-n viraje, nu doar pe linie dreaptă. Asta pentru că mulți puneau sub semnul întrebării cum poți controla cei 300 de cai putere dați de motorul supra-alimentat.

Desigur, este tot un teaser. N-avem timpi, date care să ne arate viteza maximă și alte astfel de măsurători. Unde mai pui că filmarea este destul de scurtă. Dar, cum spuneam, este un teaser, iar asta e menirea unui teaser. Să-ți dea destul cât să fii interesat, dar nu suficient cât să pricepi despre ce este vorba cu adevărat.

Imaginile au fost filmate pe Autopolis, pista de teste a celor de la Kawasaki. Englezii de la visordown.com spun că, din sursele lor, în Marea Britanie vor ajunge doar 10 exemplare H2R și 15 H2 (varianta de stradă). Cât vor costa? 50.000 de lire, respectiv 25.000 de lire. Nu știm dacă sunt corecte datele, dar e clar că va fi o motocicletă scumpă și exclusivistă.

Clipul pregătește lansarea modelului de stradă Ninja H2, ce va avea loc la EICMA, la începutul lunii noiembrie.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.