„Cultura Motocicletelor“, în librării. Nu doar pentru sociologi
27/02/2015
Yamaha R1M Meter Simulator. Joacă-te prin meniul noii R1
02/03/2015

Victory Magnum X-1. Sistem audio de 200W

Victory Magnum X-1 este o variantă custom a bagger-ului Magnum și urmează să fie lansată peste câteva zile. Între timp, însă, câteva fotografii au ajuns pe internet.

Pornind de la ele și de la alte date din online, am încercat să vedem ce-i cu acest Magnum X-1. Din ce avem până acum reiese că cea mai mare modificare față de modeul standard este la sistemul audio, care are acum o putere de 200W, dublu față de  Magnum non-X-1 și de patru ori mai mare decât la modelul Cross-Country. Pentru că pe meleagurile noastre nu prea avem Victory, vom face o comparație cu Harley-Davidson Electra Glide 2015, care vine cu un sistem audio Boom Box! 4.3 de 100W.

victory magnum x-1

Ei bine, Victory Magnum X-1 are 10 difuzoare.

Pe lângă faptul că poți asculta rock ca apucatul când te afli pe autostradă în drum spre mare, Magnum X-1 mai are o vopsea „custom de 1.000$“, potrivit visordown.com, care a publicat prima oară aceste screen-shot-uri cu ceea ce pare să fie o pagina online de prezentare a modelului.

victory magnum x-1-m

În rest, noua variantă păstrează caracteristicile Magnum: o masă de aproximativ 345 de kg pusă în mișcare de un motor de 1.731 cmc – V-Twin la 50°. Cu mai multe detalii și fotografii vom reveni sâmbătă, pe 7 martie, când are loc lansarea oficială de la Daytona Bike Week 2015.

2015-magnum-p4

Victory Magnum

 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.