echipament moto
Furygan își dotează echipamentele cu noile protecții moto D30
04/03/2013
BMW C 650 GT – Regele junglei…urbane
05/03/2013
mv agusta F3

Cei de la MV Agusta au primit o comandă specială pentru o versiune unicat a modelului F3 675, considerată de unii cea mai frumoasă motocicletă de 600 de cc din lume. Cine credeți că se va bucura de așa ceva?

Bun, înainte de a spune în posesia cui va intra, să vorbim despre motocicletă, adevărata vedetă din punctul nostru de vedere. Agusta F3 675 are un motor cu trei cilindri în linie, dotat cu tehnologii și aer de Moto GP. Cei de la Agusta se laudă că este cea mai sofisticată supersportivă din lume.

Inginerii italieni nu s-au zgârcit deloc când a venit vorba de electronică. Au dotat motocicleta cu sistemul MVCIS (Motor & Vehicle Integrated Control System) ce oferă patru setări presetate de mers, plus una customizabilă. Totodată, are contol al tracțiunii, ce se manifestă în opt nivele diverite. Mai oferă un senzor de înclinare, care analizează toate datele oferite de motocicletă și permite un control optim în viraje. Printre dotări se află și un Launch Control, care te ajută să pleci primul de la semnafor, precum și un sistem electronic ce permite schimbarea foarte rapidă a vitezelor.

Dezvoltă 126 de cai putere la 14.400 de rotații pe minut și are un cuplu de 71 NM la 10.600 de rotații pe minut.

Cea mai ieftină este 12.200 de euro.

Iar toate astea se întâmplă în dotarea standard. Modelul unicat este aranjat de designerul canadian Lucent AC, care a personalizat motocicleta în tema… Batman. Este vopsită în negru-mat, scrie pe ea „BATMOBILE“ (iluminat) și poartă inițialele proprietarului – JB.

Ei bine, cine putea să comande așa ceva? Nimeni altul decât Justin Bieber, vedetă pop de peste ocean. Sau tatăl lui, mai bine zis, cu ocazia aniversării celor 19 ani de când pop-starul Bieber a ajuns pe Pământ.

Sperăm că ți-a plăcut acest articol. Dacă răspunsul este afirmativ, te așteptăm pe pagina noastră de Facebook. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.