Mai bine pilit, decât răcit
04/03/2013
mv agusta F3
Unicat MV Agusta F3 675. Pentru cine credeți?
04/03/2013
echipament moto

Producătorul francez Furygan include în gama de echipamente moto noile protecții lanste de compania D30, care sunt conforme cu noile standarde ale Comisiei Europene, introduse săptămâna trecută.

Noile protecții D30, denumite de Furygan EVO Pro trec de nivelul 2 al normelor CE referitoare la vreme rece (se descurcă bine la temperaturi de -10 grade) și sunt conforme cu nivelul 1 al normelor CE cu privire la vreme caldă. Asta înseamnă că au trecut cu bine testele la 40 de grade C. În plus, sunt mai masive și oferă o protecție mai bună.

Protecțiile pot fi incluse în echipamentul moto pentru șolduri, genunchi și coate și vor fi introduse în toată gama de echipamente Furygan, în afară de seria Genesis.

Dacă aveți cumva geacă sau pantaloni moto Furygan din textil și vreți să fiți la modă când vine vorba de protecție, puteți schimba protecțiile vechi (D3O T5 Pro level 1) cu cele noi.

D30 este prima companie care să pună pe piață protecții moto conforme cu noul standard. Are o tehnologie pantentată care face ca materialul să rămână moale și flexibil în condiții normale, iar la impact să absoarbă energia și să reducă forța transmisă.

Mai multe informații despre protecțiile D30 pe care le puteți include în echipamentul moto aflați de pe www.D30.com.

protectii moto

Sperăm că ți-a plăcut acest articol. Dacă răspunsul este afirmativ, te așteptăm pe pagina noastră de Facebook.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. simioncsm spune:

    Cine stie cum sunt astia de la Furyan, meritata cheltuiti banii p gcile de piele de ex pt moto, un Hornet de ex. nu vreau sa cad si sa se smulga toata incheieturile, adica vreau sa zic eu sunt adeptul brandur=lor de renume, acuma ca o fii si asta de top sa ma scuze francezii dar nu e cu rea intentie 🙂 . As lua un Furyan pentru ca arata mai de orash, adica nu arat a robokop si e un pic mai ieftinutz daca nu ma insel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.