motociclist batran
Pensionar, prins de radar cu 220 de km/h și urmărit de poliție
27/02/2013
henderson
Henderson: stil, viteză și Cartea Recordurilor
28/02/2013

Triazuma Snow, 200 de cai putere…pe zăpadă

Ştiu că iubeşti viteza, adrenalina, zgomotul de motor turat şi abia aştepţi să vină căldura pentru a-ţi scoate armăsarul din garaj. Dar ce ai zice dacă ţi-am spune că te poţi bucura şi iarna de senzaţiile după care tânjeşti? 

200 de cai putere şi 200 de km la oră îţi sunt suficienţi ca să-ţi crească pulsul? Dacă datele astea nu te satisfac, atunci să mai adăugăm în ecuaţie un mic detaliu: nu vei rula pe asfalt ci pe zăpadă sau pe gheaţă. Prietenii tăi cu schiurile sau cu placa nu vor putea decât să viseze la asemenea viteze.

Jucăria despre care vorbim se numeşte Triazuma Snow şi este produsă de francezii de la Lazareth. Având la bază quadul Wazuma (model omologat pentru stradă), pentru varianta „Snow” roţile anterioare au fost înlocuite cu doua schiuri, iar cele posterioare cu o şenilă. Propulsorul şi cutia de viteze provin de la Yamaha R1, lucru care face de prisos alte comentarii.

Partea interesantă este aceea că atunci când se va topi zpada, dacă ai ceva cunoştinţe tehnice şi sculele necesare, poţi singur, în propriul garaj, să înlocuieşti schiurile şi şenila cu roţi. Distracţia poate continua indiferent de anotimp sau de suprafaţa pe care rulezi.

Deci, Moş Crăciun, pe ce o să te vedem în viitor, tot pe vechea sanie trasă de reni, sau pe Triazuma Snow?

[nggallery id=11]Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.