kawasaki ZX-6R
Un ninja pe insula bărbaților VIDEO
27/02/2013
Triazuma Snow, 200 de cai putere…pe zăpadă
28/02/2013

Pensionar, prins de radar cu 220 de km/h și urmărit de poliție

motociclist batran

De obicei, la 70 de ani oamenii se uită la televizor, spionează vecinii mai tineri și așteaptă pensia. Nu este și cazul unui bătrân din Scoția, care a fost prins pe motor cu 220 de km/h într-o zonă în care viteza maximă admisă era de 100 de km/h.

Și asta nu-i nimic. Alături de prietenului lui Roy Buick McPhee (50) – șofer de motostivuitor, a mers cu 160 de km/h în localitate, cu poliția pe urmele lor, potrivit cotidianului britanic The Courier.

Cum s-a întâmplat? Întorcându-se dintr-o scurtă tură de weekend, cei doi, alături de alți câțiva prieteni de aceeași vârstă au oprit la un restaurant din zona Montreathmont, Scoția, pentru o supă și un ceai cald. Apoi, cu poftă de drum, seniorii au accelerat cu determinare.

Un echipaj de poliție care tocmai pusese radarul în zona orășelului Arbroath i-a văzut pe rideri venind amenințător cu viteze demne de Isle of Man TT. Le-au făcut semn să oprească, dar degeaba. S-au luat după ei, dar n-au reușit să-i mai prindă.

Peter Elliot Farquhar, fost pictor, n-a avut nicio sancțiune gravă timp de 54 de ani. Acum, atât el cât și prietenul lui și-au pierdut dreptul de a conduce până la pronunțarea unei sentințe judecătorești.

Sperăm că ți-a plăcut acest articol. Dacă răspunsul este afirmativ, te așteptăm pe pagina noastră de Facebook. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.