Duel între Răduță și Stoichescu la Ciolpani. Debut de sezon în forță pentru Motocross Cup
28/04/2014
Motocicleta lui George Brough, vândută cu 300.000 de euro
29/04/2014

Trei modele noi și barbeque, sâmbătă, la Harley-Davidson București

Low Rider, SuperLow 1200T și Street Bob Ediție Specială au fost lansate în România, sâmbătă, la showroom-ul Harley-Davidson. Asta alături de barbeque, bere, membri H.O.G. și ceva rock în difuzoare.

Atmosferă frumoasă, sâmbătă, la showroom-ul din Băneasa. „The HOGs“au avut parte de soare și de mulți vizitatori la evenimentul de deschidere a sezonului. Tema întâlnirii a fost „Spring Barbeque“, în stil american, dar nu puteau lipsi mititeii. Noi ne-am oprit, totuși, la un burger la o sticlă de cola și la admirat motocicletele din parcare.

HD_Bucuresti_BBQ_0004

Dar lucruri interesante s-au întâmplat și în showroom, unde au sosit trei modele noi: Low Rider, SuperLow 1200T și Street Bob Ediție Specială. Low Rider-ul din 2014 amintește, desigur, de motocicleta cu același nume lansată în 1977. Spiritul s-a păstrat, dar tehnologia a fost regândită. La noul model, scaunul și ghidonul sunt reglabile, pentru a ți se potrivi indiferent dacă ești Ghiță Mureșan sau Tyrion Lannister.

SuperLow 1200T este un Sportster de touring, cu parbrizul detașabil, coburi cu posibilitate de încuiere și anvelopele de cursă lungă Michelin Scorcher™ 11T. În plus, e cu 53,5 kg mai ușoară decât cea mai ușoară motocicletă Harley-Davidson, Big Twin de cursă lungă.

Street Bob Ediție specială cu același motor de 1690 cc, jante de aliaj ușor 5 spițe și vopsea în două tonuri, cu elemente grafice. Ghidonul drept, tip drag, înlocuiește ghidonul normal și asigură un profil mai jos al motocicletei, în timp ce șaua Badlander cu două locuri înlocuiește șaua cu un singur loc și oferă o linie uniformă, netedă, de la rezervorul de combustibil și până la aripa spate.

Am scris mai multe despre ele aici. 

Așteptăm cu mare interes în showroom și prezentarea noii game Street. 

HD_Bucuresti_BBQ_0437

Foto: Vali Tache

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.