Yamaha Fine Cut made in Romania, în detaliu. VIDEO Au mai rămas câteva zile de votare
25/03/2016
Honda readuce în actualitate CB1100
28/03/2016

Primul marș moto al primăverii, sâmbătă, în București

Sâmbătă, 26 martie, Black Helmets R.C. cheamă motocicliștii la un marș moto prin centrul Capitalei. Strângerea se dă la 14.00 la fântâna Miorița. Plecarea e la ora 15.00.

Traseu:  Șoseaua Bucuresti-Ploiești – Arcul de Triumf – Șos. Kiseleff – Piața Victoriei – Șos. Buzești – Splaiul Independenței până în parcarea supraterană din dreptul Operei Naționale.

Mesaj: ” A venit primavara și, odata cu ea, noi motocicliștii am răsărit iarăși pe străzi, călare pe motoare și cu chef de plimbare. Din păcate ceilalți participanți la trafic «înca nu și-au intrat în mână» să privească în oglinzi și nici noi nu ne-am dezmorțit prea bine.
Până ne recăpătăm reflexele în întregime, haide să participăm împreună la primul Marș Moto din acest an, să ne dezmorțim, să facem planuri și să ne studiem motoarele abia scoase din iarnă.”- Black Helmets R.C.

După mars se anunță mare petrecere în Black Helmets Rock House. Începe cu o bere și se termină cu o noapte alba pe muzică rock și un mic foc de tabără.

De asemenea, daca doriți să susțineți expediția moto World Ride 2016, o puteți face în bar, unde veți vedea un topcase metalic.

Detalii – aici: https://www.facebook.com/events/1011695152236105/

 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.