Honda NM4 2016 Vultus – 11 variante de culoare
01/03/2016
Victory Magnum X-1 – sistem audio de 200W
01/03/2016

SMAEB 2016 – la sfârșitul lunii aprilie

Salonul Moto Smaeb 2016 are loc pe 22-24 Aprilie la Romexpo, în pavilioanele C1, C2 și C4/C5. Fix în același weekend se organizează și Salonul Auto Moto din Piața Constituției. 

Salonul Moto de Accesorii și Echipamente (SMAEB) va avea loc în plin sezon, la sfârșitul lunii aprilie, cu o săptămână înainte de Paște.

Deocamdată nu au apărut detalii despre evenimentul și expozanții din acest an, dar din informațiile pe care le avem, Honda va reveni după absența de anul trecut, cu noua Africa Twin, una dintre cele mai așteptate motociclete ale anului. Dacă lucrurile vor fi la fel ca-n ultimii ani, cele mai mari standuri vor fi ocupate de BMW, Honda și Yamaha.

SMAEB și SAM, același weekend

Din păcate (sau din fericire, pentru cei care vin din afara Bucureștiului), atât SMAEB-ul cât și Salonul Auto Moto (evenimentul din Piața Constituției) vor avea loc în aceeași dată.

Salonul Auto Moto din Piața Constituției este un eveniment mixt (auto și moto), iar dacă lucrurile vor sta la fel ca-n anii trecuți, va fi un eveniment bazat pe o zonă de expoziție auto, alături de care vor fi expuse motociclete și va avea o paradă moto.

Astfel, SMAEB este un eveniment dedicat exclusiv motocicliștilor (mai vin și ATV-uri, totuși), cu o zonă importantă unde se vând echipamente moto, în timp ce SAM este un eveniment ce încearcă să combine o expoziție auto-moto cu elemente de spectacol.

SAM-2014-54

Salonul Auto MotoCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.