Filmul săptămânii: “Riding Solo To The Top Of The World”
29/02/2016
SMAEB 2016 – la sfârșitul lunii aprilie
01/03/2016

Honda NM4 2016 Vultus – 11 variante de culoare

Superscuterul cu design inspirat din desenele animate manga primește pentru anul acesta 11 variante de culoare și alte câteva modificări. Cu stilul său controversat, Vultus rămâne unul dintre cele mai exclusiviste scutere de pe piață.

Honda NM4 Vultus a ieșit pentru prima dată pe piață în 2014. Stilul său copiat după motocicleta personajului principal din desenul animat “Akira” nu i-a impresionat prea tare pe europeni. În afara Japoniei, Vultus nu a devenit prea popular. Probabil acesta este motivul pentru care în 2016 cumpărătorii pot opta pentru nu mai puțin de 11 variante de culoare, pe lângă cele două culori standard.

Superscuterul cu design avangardist folosește motorul cu doi cilindri în paralel de 670 cmc, răcit cu lichid, care să găsește și pe alte motociclete ale firmei. Are o transmisie automată cu șase trepte DCT asemănătoare celei de pe noua CRF 1000 L Africa Twin. Cu plinurile făcute cântărește 255kg, greutate considerabilă pentru un scuter. Rezervorul are 11 litri, ABS-ul și sistemul Honda Combined Braking sunt dotări standard pe NM4.

În afara culorilor, modelul pentru anul acesta are și o altă evacuare. Ecranului LCD de pe bord i se poate seta o culoare care să fie în ton cu preferințele propriatarului (25 de nuanțe sunt în meniu). Spătarul pilotului este reglabil. Pe lista opționalelor se găsește un astfel de spătar și pentru pasager, dar și un parbriz mai înalt.

Honda-NM4-Vultus Honda-NM4-Vultus_1 Honda-NM4-Vultus_4 Honda-NM4-Vultus_5 Honda-NM4-Vultus_6 Honda-NM4-Vultus_7 Honda-NM4-Vultus_8

Honda-NM4-Vultus_2Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.