Povestea studentei care vinde poze sexy ca să-și ia scuter
04/12/2013
VIDEO O tură pe unul dintre cele mai dure circuite din lume
04/12/2013

Shark RSF 3. Ușoară și confortabilă

Shark RSF 3 este o cască moto de calitate, ușoară, frumoasă, confortabilă, frumos stilizată în anumite variante de culoare și cu preț bun.

Shark RSF  este una dintre cele mai populare căști lansate de francezi de-a lungul timpului. Este construită din carbon și aramidă, iar ventilația se face prin canale integrate. Are cinci elemente diferite pentru absorbția șocului, cu densități diferite, iar viziera este de 2.2 mm și tratată anti-aburire. Căptușeala este croită din microfibre și este detașabilă, ajustabilă și poate fi spălată. Prinderea este de tip Double D Ring, prin două inele. Greutatea: 1450 gr.

Despre Shark RSF 3 se spun numai lucruri de bine. Toate recenziile, scot în evidență raportul calitate-preț foarte bun. După un test amănunțit, americanii de la webbikeworld concluzionează că RSF 3 este o cască atât confortabilă cât și rezistentă, dar, mai ales, ușoară. Ventilația este un punct unde Shark nu ia scor foarte bun. Deși canalele din partea superioară își fac treaba, când vine vorba de zona feței și a bărbiei, aerul nu circulă cum ar trebui.

Căptușeala și finisajele de interior au fost foarte apreciate, atât de presa de specialitate cât și de cei care și-au cumpărat casca. Forma este undeva între neutru și oval, ceea ce-nseamnă c-ar trebui să se potrivească la majoritatea motocicliștilor.

Review-urile de specialitate spun că, din punct de vedere al izolării fonice, Shark stă foarte bine, fiind mai silențioasă decât majoritatea căștilor. Totuși, câțiva dintre cei care au cumpărat această cască s-au plâns că n-ar fi chiar așa de silențioasă la viteze mari, dar că nu este atât de zgomotoasă încât să deranjeze. Un alt element de care s-ar putea plânge anumiți piloți este vizierei – 2.2 mm, subțire pentru anumite gusturi și vizibilitatea, care este medie. Deși nimeni nu spune că e deranjant, casca Shark ar putut fi mai… deschisă.

Shark_RSF_3_Mint_Helmet_zoom

 

Per total, Shark RSF 3 este o cască moto de calitate, ușoară și cu un preț foarte bun.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.