Radical Ducati Matador. Desmo cu suflet spaniol
04/12/2013
Shark RSF 3. Ușoară și confortabilă
04/12/2013

Povestea studentei care vinde poze sexy ca să-și ia scuter

O studentă din Napoli a dat sfoară-n țară și pe internet că vinde poze nud cu ea ca să-și cumpere un scuter nou. Anunțul a făcut înconjurul lumii. Și exact asta trebuia să se întâmple.

Fata, care-și spune Mary, este studentă la drept și a început o campanie în acest sens, lipind afișe prin oraș și pe avizierul Universității din Napoli. Mary spunea că mult-iubitul scuter este pe moarte și are nevoie disperată de bani pentru unul nou. Mai mult, acțiunea a fost înțeleasă ca un semnal de alarmă că tinerii absolvenți nu pot găsi un loc de muncă, iar posibilitatea de a face bani este limitată.

Părinții altor studenți, nemulțumiți că și odraslele lor ar putea recurge la astfel de gesturi disperate ca să treacă pe două roți, au dat telefon imediat la Univeristatea din Napoli Federico II, după cum a scris toată presa britanică și americană. Mary, în schimb, era foarte relaxată și spunea că nu face niciun lucru rău și că a vândut, deja, o mulțime de fotografii.

naked3n-1-web

„Îmi place să pozez și vreau să mă distrez în acest fel. Nu e ca și cum aș oferi sex și sper că acest lucru este clar”, a spus studenta pe pagina ei de Facebook.

După ce s-a isterizat o Italie întreagă și presa a preluat o poveste despre drama tinerilor care nu știu ce să mai facă ca să câștige banii, autoarea (sau autorii mesajului) au intrat în direct la o televiziune din Italia și au spus că anunțul a fost doar un viral pentru promovarea unui concurs foto. Morala, totuși, rămâne aceeași. Când pui în aceeași propoziție cuvintele „foto sexy” și „studentă”, poți să-ți iei mult mai mult decât un scuter.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.