VIDEO Bicicleta cu… reacție
03/12/2013
Povestea studentei care vinde poze sexy ca să-și ia scuter
04/12/2013

Radical Ducati Matador. Desmo cu suflet spaniol

Radical Ducati Matador seamnănă cu un matador concentrat, în așteptarea taurului, se bazează pe 1198, iar componentele suplimentare sunt construite de Radical Ducati. 

Radical Ducati este un atelier mic din Madrid, Spania, care este specializat în modificarea motocicletelor Ducati. Pentru cea mai nouă creație a lor, Matador, spaniolii au folosit sportiva Ducati 1198, dar au modificat o serie de componente.

Astfel, Radical Ducati Matador are o codiță monopost RAD (Radical Ducati) fabricată din fibră de carbon și un rezervor conceput special de atelierul din Madrid. Motorul a suferit și el modificări. Inginerii au folosit un volant mai ușor. Încă nu există informații referitoare la puterea pe care o dezvoltă motorul V2 desmodromic al lui Radical Ducati Matador.

Radical Ducati Matador 10

Motocicleta mai are suspensie Ohlins, frâne Brembo, ambreiaj slipper clutch EVR și o evacuare concepută de Radical Ducati. Matador are o serie de componente fabricate din aluminiu și special concepute de către RAD. Printre acestea se numără cadrul de tip Trellis, subcadrul, iar bascula monobraț specifică Ducati a fost înlocuită cu un concept marca RAD. Rezervorul este, de asemenea, fabricat din aluminiu și construit de către Radical Ducati. Astfel, greutatea motocicletei este de doar 138 de kg.

 

[nggallery id=130]Cosmin Voicu
Cosmin Voicu
Îmi plac motocicletele de când eram mic și mă uitam împreună cu tatăl meu la MotoGP și la WSBK. Îmi aduc aminte de cursele cu Doohan și mai târziu de Rossi când alerga la 125 și la 250. Și de Fogarty și Haga la Superbike.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.