Suzuki GSX 1100 G – A fost odată…
25/02/2016
Ricoh WG-M2 – Noua cameră de acțiune cu obiectiv superangular
26/02/2016

S-a anunțat primul marș moto al primăverii

mars blackhelmets

Pe 26 martie Black Helmets ne cheamă la primul marș moto al primăverii organizat în București. Strângerea se dă, ca de obicei, la Fântâna Miorița. 

Marșul organizat de Black Helmets a devenit deja clasic. Este prima mișcare de acest gen organizată în București, bun-prilej de admirat motoare scoase de la hibernare și de atras atenția tutuor: “Băieți, ne-am întors! Uitați-vă în oglinzi.”

Întâlnirea se dă la ora 14.00, în parcarea de la Miorița, iar la 15.00 se pleacă pe traseul: Soseaua Bucuresti-Ploiesti – Arcul de Triumf – Sos. Kiseleff – Piata Victoriei – Sos. Buzesti – Splaiul Unirii pana in parcarea supraterana din dreptul Operei Nationale.

Ziua se termină cu un party. Mai jos, mesajul integral de “chemare la arme”.

“Frati motociclisti de pretutindeni.

A venit primavara si o data cu ea, noi motociclistii am rasarit iarasi pe strazi, calare pe motoare si cu chef de plimbare. Din pacate ceilalti participanti la trafic „inca nu si-au intrat in mana” sa priveasca in oglinzi, si nici noi nu ne-am dezmortit prea bine.

Pana ne recapatam reflexele in intregime haideti sa participam impreuna la primul Marș Moto din acest an, sa ne dezmortim impreuna, sa ne facem planuri si sa ne studiem motoarele abia scoase din iarna.

Locul de intalnire va fi Parcarea de la Fantana Miorita, incepand cu orele 14:00.

La orele 15:00 ne vom pune in miscare pe traseul Soseaua Bucuresti-Ploiesti – Arcul de Triumf – Sos. Kiseleff – Piata Victoriei – Sos. Buzesti – Splaiul Unirii pana in parcarea supraterana din dreptul Operei Nationale.

Dupa incheierea marsului va asteptam in Black Helmets Rock House sa bem o bere si sa facem o noapte alba pe muzica rock si un mic foc de tabara.

De asemenea cei care doriti sa sustineti World Ride 2016, expeditia moto in jurul lumii, o puteti face in Barul Black Helmets Rock House unde pe bar se afla un topcase metalic special facut in acest sens.

Va asteptam”

Mai multe detalii, pe pagina evenimentului. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.