Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r68963pemo/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159
Victory Octane intră în Guinness World Records ca fiind motocicleta pe care s-a realizat cel mai lung burnout. 3,59 km a rezistat pneul fumegând până când a explodat.
Honda VF750C Magna – A fost odată…
11/03/2016
Honda va lansa o nouă motocicletă bazată pe Africa Twin
15/03/2016

Record pentru cel mai lung burnout

Victory Octane intră în Guinness World Records ca fiind motocicleta pe care s-a realizat cel mai lung burnout. 3,59 km a rezistat pneul fumegând până când a explodat.

E adevărat, nu motocicleta ar fi trebuit să intre în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung burnout, ci pilotul. Orice motocicletă puternică, cu o frână față modulabilă, aflată în mâinile unui expert, ar fi scos fum din cauciucul spate pe o distanță asemănătoare. Însă cei de la Victory Stunt Team au trecut la treabă și au înregistrat recordul.

Joe Dryden este numele pilotului care a reușit performanța. Dacă burnout pe loc poate face (aproape) orice motociclist, pentru unul în mișcare e nevoie de o sincronizare perfectă între deschiderea accelerației, aplicarea frânei față, ciupirea ambraiajului și de mutarea greutății pilotului cât mai în față. Dar nu încercați asta acasă, chiar dacă vreți să înlocuiți guma spate, pentru că Dryden este un profesionist, iar filmarea a fost făcută pe un circuit închis.

Victory Octane este un cruiser cu doi cilindri în V de 1179 cmc ce scot 104 cp și un cuplu de 103 Nm. E considerată versiunea moto a unei clasice “american muscle car”, pentru că are un motor mare într-un cadru de clasă medie. Cântărește 240 kg (la gol), destul de puțin pentru un cruiser. Utilizarea cromului a fost limitată, iar majoritatea componentelor sunt vopsite în negru mat.

Din campania care dorește să demonstreze combinația de sportivitate și putere a ieșit și înregistrarea pentru Recordul Mondial. Care, până la urmă e distractivă de privit:Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.