Marquez, victorie fără emoții în Texas
13/04/2014
Yamaha Dragstar 650. Cel mai frumos Yumy
14/04/2014

Propunere: amendă de 3.000 de lei pentru „turarea“ motorului

„Ambalezi“ prea tare motocicleta? Vei fi amendat cu 3.000 de lei. Sau cel puțin asta-și dorește vice-primarul Timișoarei.

Știrea face valuri de câteva zile prin presa bănățeană. „În București există un proiect de hotărâre dat de Consiliul General al Capitalei, prin care motocicliștii care își ambalează motocicletele sunt amendați cu 3.000 de lei. Dar fără discuție. Noi trebuie să copiem hotărârea de la București. 3.000 de lei să fie amenda. Dacă avem deja hotărâre trebuie să se aplice, dacă se poate la București amendă așa mare, de ce nu s-ar putea si la Timișoara“, a spus, vineri, vice-primarul Traian Stoia, potrivit opiniatimisoarei.ro

Dincolo de faptul că nimeni nu încurajează zgomotele excesive la 10.000 rpm cu tobă aftermarket, rămâne de văzut dacă legea va fi votată și, mai ales, care vor fi normele de aplicare. Cu alte cuvinte, cum determini, exact, că zgomotul făcut de motociclist este prea mare. Presupunem că nu vor dota toți polițiștii cu aparate de măsurat decibeli. Oricum, e de apreciată că autoritățile din Timișoara n-au urmat calea celor din Alexandria, care-au interzis de tot motocicletele la ceas de seară. 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.