Cum se antrenează polițiștii moto din București VIDEO
12/03/2015
Accidente moto în 2014: 65 – morți, 394 – răniți grav. Principalele cauze. Studiu
13/03/2015

Noul Triumph Bonneville 1100. Primele fotografii-spion

Triumph pregătește un nou Bonneville. Dacă elementele din fotografiile-spion sunt păstrate, noul Bonnie va fi și mai clasic decât actualul model, dar va avea mai multă forță: un motor de 1100 cmc.

Noul Bonneville a fost surprins de paparazzi, iar fotografiile au fost publicate în ediția tipărită a săptămânalului britanic MCN. Jurnaliștii de la Motorcycle News spun că versiunea se află aproape de stadiul final și că ar putea intra în producție anul viitor.

Cea mai mare noutate a lui Bonneville 1100 este motorul: își păstrează arhitectura de bicilindru în linie, dar capacitatea îi va fi urcată la 1.100 cmc, iar în fotografii apare un mic radiator, amplasat între cele două evacuări. Totuși, striațiile de pe motor sugerează că acesta va avea răcire mixtă aer-lichid.

bonneville 1100

Din fotografii mai reiese că noul Bonneville este și mai „tradiționalist“ decât modelul actual. Farul, codița, evacuările, au un aer mai retro și se păstrează roțile cu spițe.

Fotografiile vin după ce, acum câteva luni, în Spania, au fost fotografiate alte două motociclete din viitoarea linie clasică a celor de la Triumph. Ar fi două versiuni mai sportive ale lui Bonneville, ce ar purta numele Street Tracker. Mai sportive datorită celor două discuri de frână pe roata față și amortizoarelor Ohlins. Probabil că Street Tracker va fi un fel de Thruxton, în timp ce modelul din aceste  fotografii va fi înlocuitorul vechiului Bonneville.

Urmărește testul PeMotoare cu Triumph Bonneville

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.