Norton relansează legendarul Dominator SS
17/12/2014
Motociclete de World Superbike, scoase la vânzare
18/12/2014

Cafe-racer Triumph de 1.100 cmc – „under construction“. Foto spion

În sfârșit, Triumph face mișcări concrete pentru a revitaliza gama motocicletelor clasice. Două cafe-racere au fost surprinse în teste undeva lângă Barcelona.

În ultimul episod PeMotoare TV spuneam că Bonneville e o motocicletă bună, dar că are nevoie de ceva îmbunătățiri ca să țină pasul într-o clasă ce se aglomerează pe zi ce trece. Mai toți producătorii încep să scoată modele cafer racer/ scrambler de serie pentru cei care vor ceva cu aer retro dar nu-și permit să construiască un custom adevărat.

triumph street tracer

Dar să revenim la fotografiile noastre. Au fost publicate până acum de englezii de la MCN și visordown.com, care dau câteva detalii interesante, semn că ar avea ceva informații de culise. Modelul din fotografie ar avea 1.100 cmc și ar fi fost văzut în două variante: standard și R.

Ar dezvolta 90 de cai putere (cu 30 mai mult față de Bonneville) și ar purta numele Street Tracker sau Speed Twin. Se mai văd în fotografie suspensiile Ohlins (furca de pe Speed Triple R) și sisteme de frânare serioase marca Brembo. Versiunea R ar avea șa pentru o singură persoană.

Dacă zvonurile se confirmă, este clar pe cine vor să provoace cei de la Triumph: BMW R nineT.

triumph street tracker2Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.