Yamaha VMax Infrared. Custom aniversar
12/02/2015
S 1000 RR & BMW M4. Tandemul MotoGP 2015
13/02/2015

MV Agusta F4 RC. 212 cp și 174 kg. Verdict: rachetă

Pe internet au apărut primele fotografii cu ceea ce pare să fie un nou superbike MV Agusta. Nu suntem siguri că sunt autentice, dar e cert că noua MV Agusta va fi lansată în curând.

Cel care a dat drumul la fotografii în online a pus și niște date tehnice, din care reiese că MV Agusta F4 RC (Reparto Corse) are 212 cai putere, cu 10 mai mult față de F4 RR. Și pentru că puterea nu e de ajuns, F4 RC ar avea doar 174 de kg, cu 10 mai grea decât Panigale R, dar suficient de ușoară cât să fie star pe circuit.

Alte detalii arata că MV Agusta F4 RC va fi dotată cu injectoare noi, va avea un nou arbore cu came și pistoane mai ușoare. Din fotografii mai reiese c-ar avea tot amortizoare Ohlins și frâne Brembo, la fel ca MV Agusta F4 RR, cel mai avansat superbike din Varese la ora actuală. O altă diferență ar fi făcută de evacuarea dublă în stilul World Superbike care înlocuiește cele patru țevi clasice.

Dar la fel ca modelele „de stradă“ are scărițe pentru pasager, deși pare monopost.

Fotografiile pot fi reale sau construite de o mână iscusită în Photoshop (nu știm sigur), dar apariția modelului este sigură, informația fiind deja confirmată de MV Agusta.

 

mv agusta f4 rc

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.