dirtbike
Motocicleta trupelor americane din Afganistan, scoasă la vânzare
27/03/2013
gopro
iGoPro. Sau cum să-ți transformi iPhone-ul în cameră GoPro
28/03/2013

Yamaha ar putea lansa un naked de 250 cc

Yamaha YZF 250

Yamaha ne-ar putea pregăti o motocicletă naked de 250 cc, derivată din sportiva anunțată deja la sfârșitul anului trecut.

Pe la jumătatea lunii decembrie, când toată lumea se gândea la sărbătorile de Crăciun, iar motocicletele hibernau liniștite în garaj, cei de la Yamaha recunoșteau că lucrează la o motocicletă sport de 250 cc, care să se bată cu CBR250R și Kawasaki Ninja 300. Informația a fost întărită printr-o declarație apărută în luna martie.

Ei bine, iată că umblă vorba prin piață că vom avea și o versiune naked a sportivei, așa cum zvonurile arată că și Honda ar face același pas: o variantă naked a sportivei CBR250R.

Italienii de la site-ul Insella spun că noua motocicletă Yamaha ar trebui să se numească FZ250 și ar putea fi dotată cu un monociclindru de aproximativ 28 cp, care să-i permită să atingă 160 km/h.

Totodată, în zona 200-390 cc vom avea lansări și de la Triumph sau KTM, semn că tot mai mulți producători se îndreaptă către acest segment. Nu știm exact dacă este o urmare a crizei economice sau a noii legislații din Europa, dar e clar că în viitorul apropiat piața motocicletelor de stradă va fi mult mai diversificată.

Despre zvonurile privind noul proiect Yamaha au scris  visordown.com și insella.it

Foto: www.visordown.comCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.