Yamaha YZF 250
Yamaha ar putea lansa un naked de 250 cc
27/03/2013
Ionel Pascota
Campionii lui Ionel Pascotă
28/03/2013

iGoPro. Sau cum să-ți transformi iPhone-ul în cameră GoPro

gopro

GoPro și-ar putea găsi înlocuitor. VicamPlus este o carcasă care poate transforma orice iPhone într-o cameră video de acțiune, cu trei lentile.

GoPro a setat standardele camerelor de acțiune și este un brand folosit de motociliști, schiori, biciliști, parapantiști, etc. Iar noi știm că vă place să filmați turele pe care le faceți cu motorul, singuri sau alături de gașcă. În curând s-ar putea să nu mai aveți nevoie de o cameră video propriu-zisă pentru asta.

GoPro a fost sursa de inspirație pentru VicamPlus, o carcasă construită dintr-un material rezistent la apă și la șocuri și care are trei lentile ce permit trei moduri diferite de filmare: în unghi larg, fisheye și micro. Lentilele au un unghi de filmare de 170 de grade.

Avantajul față de GoPro este că ai un ecran mare pe care vezi ce filmezi și nu trebuie să cari două gadgeturi după tine. Dezavantajul – că nu este GoPro.

Pe deasupra, carcasa de cameră vine cu accesorii specifice pentru montarea pe cască, bicicletă sau mașină. Mai multe despre VicamPlus și despre creatorul ei, aici. O demonstrație, puțin mai jos.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.