Casa italiană Moto Morini merge mai departe cu oferta pentru sezonul moto ce va începe în curând. După ce Scrambler a primit culori şi accesorii noi, acum e rândul modelului Granpasso să fie pus la punct pentru primăvară.

Cine să fie ,oare, „cel mai strălucitor şi de încredere companion de călătorie”? Dacă ar fi să le dăm crezare celor de la Moto Morini, atunci răspunsul ar fi „Granpasso 1200 Coffee Time”. Aşa îşi intitulează ei modelul din clasa adventure touring.

Italienii s-au gândit să îmbrace nu numai motocicleta cu accesorii şi culori noi, ci şi pilotul. Cu kitul de echipament adventure touring  „Machine & Human Components” de peste 2000 de euro (inclus în preţul motocicletei), ai cam tot ce trebuie pentru a nu te mai da jos de pe motor până nu se termină concediul.

În timp ce „companionul tău de încredere” este dotat cu mânere încălzite, parbriz înalt, geantă pentru bagaje şi cadru prentru ea, tu ai o întreagă colecţie adventure touring la dispoziție, de la cască (un Caberg modular), ceas dintr-o serie limitată, geacă de piele, costum de ploaie, rucsac, pantaloni şi bluză tehnice, tricou, cămăşi, până la geacă de puf şi pantaloni scurţi. Toate făcute să se asorteze cu motorul, care are un preț de bază de 12.500 de euro.

[nggallery id=27]

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.