Ghid moto de weekend. Ce poți face sâmbătă și duminică
19/04/2013
Husqvarna își încetează producția în august
19/04/2013

Incendiu la garajul echipei Tech 3 de la Circuit of Americas

tech 3 garaj

Emoții înainte de startul celei de-a doua etape Moto GP. Un incendiu a avut loc la garajul echipei Monster Yamaha Tech 3. Din fericire, nu s-a înâmplat nimic grav și piloții echipei vor lua startul fără probleme în calificări și în cursa de duminică.

Incendiul a izbucnit după miezul nopții și a pornit de la o instalație elecrică. Focul, în sine, n-a provocat mari pagube, dar instalațiile de stingere a incendiilor au stricat câteva dintre echipamentele electronice ale echipei.

„Am suferit pagube mari și, desigur, nu este un start ideal, dar mulțumită măsurilor de prevenire a incendiilor luate de Circuit of Americas și asistenței departamentului local al pompierilor, problemele au fost limitate“, spune Herve Poncharal, managerul echipei Tech 3, citat de blog.motorcycle.com.

Pagube s-au înregistrat și la garajele Yamaha, LCR Honda și Cardion AB, din cauza sistemului de stingere a incendiilor care a pornit automat în toată zona. Massimo Merengalli, managerul echipei Yamaha spune că deși au ceva probleme, motocicletele pilotate de Rossi și Lorenzo vor fi uscate și gata de cursă.

Foto: Matthew BirtCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.