Ionel Pascotă a fost cel mai bun la clasele Supersport şi Superbike
18/04/2013
tech 3 garaj
Incendiu la garajul echipei Tech 3 de la Circuit of Americas
19/04/2013

Ghid moto de weekend. Ce poți face sâmbătă și duminică

În scurt timp începe week-endul. Marșul „Atenție șoferi! Și motocicliștii există în trafic“, test ride-uri la Harley Davidson sau cursa Moto GP sunt doar câteva dintre lucrurile de făcut sau de bifat în următoarele două zile.

Gata cu birourile. Începe weekend-ul, iar Pemotoare.ro îți face câteva sugestii pentru zilele de sâmbătă și duminică. Dacă nu ți-ai făcut deja bagajele pentru o tură lungă și ai nevoie de destinații ca să scoți dai jos husa de pe motor, iată câteva sugestii:

Marșul „Atenție șoferi! Și motocicliștii există în trafic“, organizat de Black Helmets, va avea loc sâmbătă de la 14.00 în București. Strângerea se va da la Fântâna Miorița – parcarea din fața Gării Băneasa, iar traseul va fi următorul: Fântâna Miorița – Piața Presei Libere – Arcul de Triumf – Bulevardul Kiseleff – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Splaiul Independenței – parcarea de la Eroilor.

Sâmbătă și duminică, Harley Davidson București vă cheamă la „Legend on tour“. Un camion cu 23 de motociclete, alese dintre cele mai noi modele Harley-Davidson, va ajunge în România. Printre modelele consacrate, vor fi disponibile pentru ride-test Softail® Slim™ si Breakout™, Sportster® Seventy Two™ si FourtyEight™, Dyna® Switchback™, Softail® Blackline™ dar şi deja celebrele Electra Glide® sau modelul V-Rod™. Locurile sunt limitate, așadar trebuia să te fi înscris pe site-ul Harley-Davidson. Dacă nu, poți da o tură până la showroom-ul din Băneasa să auzi cum sună noile motoare din Milwaukee.

Pentru cei care vor sta acasă, în weekend va avea loc o nouă etapă Moto GP. Rossi, Lorenzo și compania se bat pentru Marele Premiu al Americilor. Antrenamentele încep de vineri, sâmbătă avem calificări, iar duminică seara, de la 19.00 avem transmisiune live pe Digisport 3. Pemotoare.ro te va ține la curent cu ce se întâmplă la Red Bull Grand Prix of the Americas. Puteți afla ce s-a întâmplat acum două săptămâni Qatar de aici.

Cei care au chef de party sunt invitați sâmbătă seara la Open Season Party, petrecerea celor de la Chopper Academy MC. Nebunia va avea loc în club Fabrica, București, de la 20.00.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.