BMW G310R – un nou film de promovare
16/05/2016
Shark Spartan Carbon. Bad-Boy helmet VIDEO
17/05/2016

Pedrosa a semnat cu Honda pentru următorii doi ani

Anunțul oficial survine după o perioadă în care toată lumea se întreba cine va veni la Yamaha în locul lui Lorenzo. Cu toate că a fost curtat de firma celor trei diapazoane, Pedrosa a confirmat că va rămâne la Honda până la sfârșitul sezonului 2018.

După ce Lorenzo și-a anunțat plecarea de la Yamaha, în fruntea listei cu numele vehiculate pentru noul coleg al lui Valentino Rossi s-au aflat Maverick Vinales și Dani Pedrosa. Acum, după ce Pedrosa a anunțat prelungirea contractului cu Honda, lucrurile se clarifică.

Așadar, anunțul oficial făcut de Honda Racing Corporation spune că: “Dani Pedrosa va continua alături de HRC pentru sezoanele 2017 și 2018, prelungind colaborarea în clasa regină la 13 ani. Pedrosa a fost un pilot Honda întreaga carieră, de la debutul din 2001 la clasa 125 cmc. După o cupă mondială la 125 cmc și două la 250 cmc, Pedrosa a intrat în 2006 în MotoGP alături de Honda Repsol Team. A terminat pe locul doi de trei ori (2007, 2010, 2012) și pe trei de trei ori (2008, 2009, 2013). Are cele mai multe clasări pe podium dintre toți piloții Honda, 142. Dintre acestea, 51 sunt pe cea mai înaltă poziție, cu doar trei mai puțin decât  Mick Doohan, deținătorul recordului pentru Honda”.

Pedrosa, care în acest moment se situează pe locul patru în campionat, a declarat că e foarte recunoscător celor de la Honda pentru încrederea pe care i-o arată și că e bucuros că negocierile cu noul contract au decurs repede. Shuhei Nakamoto (vicepreședintele HRC) a spus că “apreciază loialitatea lui Dani și că vede aceeași pasiune și implicare ca și la început”.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

1 Comment

  1. S spune:

    Lorenzo a confirmat că va rămâne la Honda până la sfârșitul sezonului 2018??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.