Intruder M1800, pe cale de dispariție
29/04/2016
Sistem S.O.S. inteligent, disponibil de anul viitor pe motociclete
03/05/2016

Video: Valentino Rossi joacă într-un miniserial

Cum e să fii Valentino Rossi? Dacă îi ești fan sau dacă pur și simplu admiri motociclismul viteză poți urmări cum se desfășoară viața “Doctorului”. Primul episod se va difuza online săptămâna viitoare.

Cine este cu adevărat Valentino Rossi? Cum trăiește zi de zi un campion mondial? Ce spun apropiații despre el? E Valentino o imagine de marketing care vinde bine orice, sau un tip obișnuit care merge tare cu motocicleta?

“Valentino Rossi: The Doctor” va fi o serie de cinci episoade care spune povestea celui care a câștigat de nouă ori Marele Premiu în MotoGP. Cum a început să piloteze, cum își conduce afacerea VR/46 cu entuziasm, cum se ocupă de școala de pilotaj de la Rach-ul său. Primul episod al seriei va fi disponibil pe canalul Monster Energy de pe YouTube săptămâna viitoare, pe 5 mai. Astăzi vedem trailer-ul seriei:

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.