Cum să faci poligonul moto. Cu o singură mână VIDEO
13/05/2016
Pedrosa a semnat cu Honda pentru următorii doi ani
17/05/2016

BMW G310R – un nou film de promovare

În saloanele BMW vor sosi în acest an două noi modele – R nineT Scrambler și G310R. Dacă despre Scrambler se știe data la care va fi disponibil pentru ride-test, micul naked G310R aprinde imaginația tinerilor deocamdată cu un nou filmuleț promo.

Imaginile arată care este publicul căruia i se adresează noul naked de la BMW: tinerii din zonele urbane, care vor să se miște mai ușor prin “junglă”, sau să evadeze din ea. E filmat în Brazilia, pe strazile din Sao Paolo și în împrejurimile metropolei. Dacă nu ar fi vocea din off care să ne povestească despre motociclete și despre familia de motocicliști din care se trage cel care o călărește, ar putea fi clipul unei piese deep house de succes. Nu puteau lipsi referințe la modul de viață liber, provocări, riscuri, depășirea fricii sau plăcerea de a pilota.

Prea multe informații despre G310R nu vom afla din film, așa că e bine să ne reamintim: e un naked cu motor monocilindric de 313 cc, cei 34 de cai putere îți permit să faci un scurt burn-out în garaj la plecare și cântărește 158 kg gata de drum. Principalii săi rivali sunt KTM 390 Duke și proaspăt lansata Yamaha MT-03.

BMW G310R va fi disponibil pentru test în țara noastră la sfârșitul verii. Până în acest moment nu avem informații oficiale legate de preț.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.