Honda Hornet 900 – Big Brother
22/09/2014
Echipa Top Cross TCS trece cu bine de hopul etapei din Macedonia
22/09/2014

KTM-ul electric intră pe piață. Detalii, preț și demonstrație VIDEO

KTM a lansat versiunea de serie a modelului Freeride E. Motocicleta va avea un motor PMAC răcit cu lichid ce dezvoltă 22 cp.

Iubitorii de verde (de plimbări nemotorizate prin natură, adică) au parte de o veste bună. Pe piață apar din ce în ce mai multe modele enduro electrice, ceea ce înseamnă, teoretic, că nu se va mai simți miros de benzină amestecată cu ulei printre brazi. Spunem „teoretic“, pentru că mai e până ce modelele electrice vor  avea o cotă de piață semnificativă.
ktm freeride e (7)
Dar noul model KTM, Freeride E, arată că producătorii chiar intenționează să implementeze noile tehnologii în motocicletele endure.

KTM Freeride E apare în două versiuni: E-SX și E-XC. Diferența dintre ele e că SX-ul e doar pentru competiții, iar XC-ul are tot ce-i trebuie ca să poată circula pe drumurile publice.

ktm freeride e (3)

Freeride E este catalogată de KTM drept o … „fun bike“, cu ambele frâne montate pe ghidon, și fără schimbător de viteze.

Cuplul motorului de 42 NM, puterea – 22 de cai, iar bateria se încarcă în 80 min (100%) sau în 50 min (80%) și ar trebui să țină aproximativ o oră. Masa totală a motocicletei este de 106 kg.

Cât despre prețuri, Freeride E-SX va costa aproximativ 11.000 de euro, în timp ce E-XC va fi în jur de 11.300 de euro.

 

ktm freeride e (1) ktm freeride e (4) ktm freeride e (5) ktm freeride e (6) ktm freeride e (8) ktm freeride e (9) ktm freeride e (10) ktm freeride e (11)Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.