Cu motorul la înălțime (III) – Transfăgărășan, altfel
27/08/2015
Spidi Net Evo. Geaca moto de vară TEST
27/08/2015

Husqvarna pregătește un (fel de) cafe-racer de 700 cmc. Foto-spion

KTM a luat modelul 690 Duke și l-a dat pe mâna departamentului de design și dezvoltare. Tema: un fel de cafe-racer sub culorile Husqvarna.

Parcă avem un deja-vu. Anul trecut, la Salonul de la Milano apareau conceptele 401 Vitpilen și Svartpilen, bazate pe KTM 390. Se pare că interesul stârnit de aceste modele i-a făcut pe cei de la KTM să aplice aceeași soluție și-n cazul platformei 690 Duke.

Husqvarna-701-cafe-racer-03

Cel puțin asta reiese din fotografia-spion care circulă pe internet în ultimele zile, sub numele Husqarna 701 Cafe Racer. Plecând de la această fotografie, putem spune că în curând vom vedea o motocicletă cu aer de cafe-racer propulsată de monocilindrul de 690 cmc, în stare de 70 cp.

Husqvarna-401-Vitpilen-31

Husqvarna 401 Vitpilen

Are șa joasă, semi-ghidoane, o evacuare scurtă, furcă întoarsă și cadru trellis, iar liniile aduc foarte mult a 401 Vitpilen. Deocamdată nu știm mai multe, dar dacă va avea date tehnice asemănătoare cu Duke 690 (masă de 150 de kg fără carburant și monocilindru de 70 cp) va fi o motocicletă foarte distractivă. Iar dacă va arăta ca 401 Vitpilen, va puncta foarte bine și la capitolul imagine. Cel mai probabil, o vom vedea în varianta-concept în această toamnă la EICMA Milano.

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.